ArtroHelp Forte, în centrul atenției la Cursul de Medicină Integrativă

Ultima actualizare la 3 noiembrie 2014 . Categoria: Evenimente
Acest articol a fost citit de 2762 ori.
ArtroHelp Forte, în centrul atenției la Cursul de Medicină Integrativă

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, a avut loc la Universitatea Titu Maiorescu cel de-al 6-lea Curs de Medicină Integrativă, din seria de evenimente coordonate de Prof. Dr. John Ionescu (Germania). Cursurile se bucură de un deosebit interes în rândul specialiștilor deschiși către acest nou gen de abordare a practicii medicale la nivel european – medicina integrativă. De această dată, în centrul atenției a fost homeopatia, distinsa Prof. Dr. Aurelia Nicoleta Cristea, membru al Academiei de Științe din România, abordând „Aplicațiile homeopatiei în patologia umană“.

Pentru Zenyth Pharmaceuticals, participarea la cursurile de medicină integrativă coordonate de Prof. Dr. John Ionescu a devenit deja o tradiție. De această dată, participanții la conferință au avut ocazia să descopere cel mai nou și mai avansat produs pentru articulații de la Zenyth: ArtroHelp Forte. Produsul a fost prezentat în plenul cursului, formula 100% naturală, combinația de colagen și enzime, asocierea colagenului, glucozaminei și condroitinei cu plante antiinflamatoare atrăgând atenția, întrebările și aprecierile participanților.

Standul Zenyth a atras din nou numeroși vizitatori, alături de noutatea ArtroHelp Forte, întrebările participanților la curs îndreptându-se și către alte soluții 100% naturale produse la Zenyth: ColonHelp, Vitamina C Naturală, BioGreens.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi și la cursul următor!

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină