ArtroHelp, în atenția medicilor la Cursul de Medicină Integrativă

Ultima actualizare la 30 octombrie 2014 . Categoria: Evenimente
Acest articol a fost citit de 2016 ori.
ArtroHelp, în atenția medicilor la Cursul de Medicină Integrativă

București, 24 mai 2014: Zenyth Pharmaceuticals a participat la cursul ”Laser Terapia și Laser Acupunctura – terapii de vârf utilizate în medicina integrativă”, susținut de Prof. Asoc. dr. Corneliu Moldovan, INMCA București și Universitatea Titu Maiorescu. Cursul este al patrulea într-o serie de cursuri de medicină integrativă, coordonate de renumitul prof. dr. John Ionescu (Germania).

Tema prezentată este de o maximă actualitate datorită importanței excepționale și evoluției rapide a domeniului, tehnologiilor utilizate, gamei largi de lasere disponibile și dificultăților de opțiune asupra uneia sau alteia din indicațiile terapeutice ale laserelor. Laserul este una dintre tehnologiile medicinei care a cunoscut o dezvoltare fulminantă în istoria procedurilor medicale atât prin eficacitatea tratamentelor aplicate, dar mai ales prin faptul că este o metodă neinvazivă și nedureroasă. În cadrul cursului au fost prezentate ultimele standarde în domeniul protecției laser și al clasificării surselor laser utilizate în practica medicală. Materialele prezentate au fost bazate atât pe experiența personală a prof. dr. Corneliu Moldovan, cât și pe noile cercetări în domeniu sau materialele folosite în terapie.
Tot în cadrul cursului, participanții au urmărit cu interes prezentarea celei mai complexe formule pentru protejarea și repararea articulațiilor, gama ArtroHelp, compusă din două produse inovatoare marca Zenyth. Cu această ocazie, Zenyth Pharmaceuticals vine în întâmpinarea pacienților cu un produs cu acțiune rapidă pentru calmarea durerii și a inflamației – ArtroHelp Calm, dar și cu un produs pentru regenerarea și protecția articulațiilor – ArtroHelp Repair.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină