ArtroHelp Repair

cutie repair si fata

ArtroHelp Repair este un supliment alimentar 100% natural, sub formă de pudră, o formulă complexă cu acțiune sinergică, pentru regenerarea și protecția articulațiilor. Administrat pe termen lung, ArtroHelp Repair ajută la regenerarea și funcționarea optimă a articulațiilor, la susținerea articulațiilor în caz de efort fizic prelungit, precum și recuperarea mai rapidă în urma traumatismelor.

ArtroHelp Repair hrănește articulațiile și cartilajele

Mergi la sală frecvent? Munca ta presupune efort fizic solicitant? Ești sedentar și te trezești de multe ori înțepenit de pe scaun? Riscul de degradare a țesuturilor articulare ne afectează pe toți: persoane care fac multă mișcare sau cele sedentare, persoane care suferă traumatisme ocazionale.

Ia măsuri până nu e prea târziu! ArtroHelp Repair hrănește articulațiile și cartilajele, asigură nutrienții de care au nevoie articulațiile suprasolicitate.

Cui se adresează ArtroHelp Repair?

Produsul ArtroHelp Repair se adresează persoanelor care depun efort fizic susținut, care își suprasolicită articulațiile fie prin prisma jobului, fie pentru că merg la sală frecvent. Poate fi utilizat de către sportivi, adulți cu probleme de articulații și mobilitate, persoane supraponderale, femei la menopauză. ArtroHelp Repair poate fi folosit pentru întreținerea articulațiilor și menținerea sănătății acestora pe termen lung.

Ingredientele ArtroHelp Repair

Colagen hidrolizat de tip II (bovin); pudre vegetale (semințe de cacao, semințe de chia, alga Haematococcus pluvialis standardizată în astaxantină); glucozamină (clorhidrat); magneziu marin; extracte vegetale, standardizate din: tulpini de Cissus quadrangularis, fructe de acerola, rădăcini de Withania somnifera (Ashwagandha), rădăcini de turmeric, frunze de Stevia, piper; enzime (papaină din fructul papaya și bromelaină din fructul de ananas); condroitină (sulfat).

Cum te ajută ArtroHelp Repair?

 • Hrănește articulațiile și cartilajele
 • Sprijină lubrifierea articulațiilor
 • Redă mobilitatea și confortul articulațiilor
 • Relaxează musculatura
 • Reduce inflamația
 • Îmbunătățește răspunsul organismului la stres

Formulă revoluționară pentru refacerea articulațiilor!

ArtroHelp Repair oferă material de construcție pentru articulații și induce regenerarea articulațiilor și cartilajelor, asigură cofactori care stimulează asimilarea și formarea de colagen nou în organism, reduce durerea, inflamația și readuce starea de bine.

articulatii repairCum acționează ArtroHelp Repair?

 • ArtroHelp Repair reface și regenerează articulațiile. Îmbunătățește semnificativ capacitatea de regenerare a articulațiilor prin aportul de nutrienți specifici (colagen, glucozamină, condroitină), diminuează progresia degenerării articulare.
 • ArtroHelp Repair ajută la reducerea durerii și inflamației.
 • Complexul de colagen, enzime și extracte din plante din ArtroHelp Repair redă mobilitatea și crește flexibilitatea articulațiilor.
 • Magneziul marin introdus în formula ArtroHelp Repair acționează pe două căi: pe de o parte, contribuie la diminuarea durerilor articulare și la relaxarea musculară, iar pe de altă parte are efecte calmante asupra sistemului nervos, fiind un adjuvant prețios în combaterea oboselii cronice, anxietății și tulburărilor de somn care apar în cazul durerilor articulare.
 • ArtroHelp Repair îmbunătățește circulația periferică.
 • ArtroHelp Repair înlătură disconfortul articular și, în același timp, ajută la dobândirea unei stări generale de bine și a unui somn liniștit.
 • Antioxidanții din ArtroHelp Repair contribuie la asigurarea metabolismului energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării. În plus, vitamina C stimulează formarea normală a colagenului, fiind implicată astfel în menținerea sănătății sistemului osos.

Mod de administrare

ArtroHelp Repair se administrează dimineața, înainte de micul dejun, sau seara, la 1-2 ore după cină, în circa 150-200 ml apă călduță.

Se recomandă utilizarea pentru o perioadă de minimum 8-10 săptămâni.

Doza zilnică: 2 plicuri pe zi (10 g), luate odată sau fracționat.

Doza maximă: 4 plicuri pe zi (20 g).

Formulă complexă, cu biodisponibilitate ridicată, cu gust de cacao.

Pentru refacere rapidă și reducerea senzației de articulații dureroase și inflamate este recomandată administrarea de ArtroHelp Repair în asociere cu ArtroHelp Calm, timp de minimum 2 săptămâni, după care continuați cura cu ArtroHelp Repair pentru regenerare în profunzime.

Informații nutriționale

Conţinut nutriţional Per 2 plicuri (10g) Per 100g produs
Valoare energetică 148 kj/34,9 kcal 1480 kj/349 kcal
Glucide totale 0,98 g 9,81 g
Lipide 0,26 g 2,71 g
Proteine 7 g 71,38 g
Magneziu* 374,1 mg 3741 mg
Sodiu 228,4 mg 2285 mg
Vitamina C** 90 mg 900 mg
Colagen 5000 mg 50 g
Glucozamină 1200 mg 12 g
Condroitină 200 mg 2 g

*100% din DZR; **112% din DZR.

Produs sub formă de pulbere.

Formă de prezentare: cutie cu 28 plicuri x 5 g.

Informații utile

ArtroHelp Repair este înregistrat și notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, seria AA, nr. 7223/2013.

ArtroHelp Repair este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl, str. Petru Rareș nr. 50A, loc. Bistriţa, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamţ, România, tel. +40233.222.203.

Produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO9001:2008 (Certif. Nr 44 100 1077221), ISO22000:2005 (Certif. Nr 44 281 107221), certificat de organismul german TUV NORD.