Beneficiile ArtroHelp Pain

de ce ah calmReducerea durerii și inflamației

Durerile articulare te împiedică să îți faci treburile zilnice? Activități relativ simple (ridicatul de pe scaun, spălatul  dinților sau încălțatul) îți provoacă disconfort? Cu ArtroHelp Repair și ArtroHelp Pain uiți de dureri. În primele 7-10 zile recomandăm asocierea ambelor produse dacă ai dureri. ArtroHelp Pain reduce durerea și inflamația și nu are efecte secundare precum antiinflamatoarele de sinteză. Pentru regenerare articulară și consolidarea rezultatelor, ia în continuare ArtroHelp Repair (cel puțin 10 săptămâni). (citește mai mult)

Îmbunătățirea circulației

Dacă jobul tău e unul care implică multă mișcare sau, dimpotrivă, unul foarte sedentar, mai mult ca sigur te dor diferite articulații, iar circulația periferică nu este tocmai bună. ArtroHelp te ajută să depășești aceste probleme: este un antiinflamator care acționează atât local, cât și sistemic. De asemenea îmbunătățește circulația periferică și are un ușor efect de subțiere a sângelui. (citește mai mult)

Adaptogen

Durerile articulare și musculare sunt foarte supărătoare în special în timpul nopții, când te trezești din somn din cauza durerii, și dimineața, când articulațiile sunt rigide, amorțite. ArtroHelp Repair în asociere cu ArtroHelp Pain înlătură durerile și disconfortul articular și, în același timp, te ajută să ai o stare generală de bine și un somn odihnitor. (citește mai mult)