Îmbunătățirea circulației

Circulația deficitară este o problemă care afectează sistemul cardiovascular și extremitățile (mâini și picioare reci) dar poate fi și o cauză sau un factor agravant al durerilor musculare și articulare în general. În fazele timpurii ale aterosclerozei (afecțiune agravată de factori precum fumatul, diabetul sau afecțiuni cardiace), îngustarea arterelor și afectarea fluxului sangvin înseamnă  un efort mai mare pe care trebuie să îl facă miocardul din cauza aportului insuficient de sânge oxigenat. Iar oxigenarea deficitară a sângelui afectează întregul organism, un alt rezultat fiind și o stare generală de oboseală. În plus, sedentarismul  foarte răspândit are drept consecințe afectarea musculară și circulația deficitară, o situație nefavorabilă pentru persoanele care suferă de dureri articulare (de genunchi, lombare, cervicale, etc.).

ArtroHelp Calm are un efect de încălzire resimțit la scurt timp după administrare, datorită îmbunătățirii fluxului sangvin și a unui  efect de subțiere a sângelui. Senzația de încălzire diminuează de asemenea disconfortul asociat multor afecțiuni osteo-musculare precum și senzația de răceală și amorțeală a zonelor afectate. Produsul conține piperină, Rhodiola (un adaptogen recunoscut pentru combaterea oboselii și a stresului, despre care s-a demonstrat că îmbunătățește rezistența la efort în timpul exercițiilor fizice) precum și salicină, așa-numita aspirină naturală (recunoscută ca antiagregant plachetar, antiinflamator și analgezic natural). ArtroHelp Calm contribuie astfel la o mai bună oxigenare a sângelui și irigare sangvină a musculaturii.

ArtroHelp Repair conține magneziu (important pentru sănătatea sistemului cardiovascular și buna funcționare a aparatului locomotor), Ashwagandha, enzima bromelaină (stimulează sistemul imunitar, are efecte antiinflamatorii și contribuie la îmbunătățirea circulației respectiv resorbirea edemelor de cauză traumatică; antianemic – îmbunătățește nivelul de hemoglobină din sânge) și piperină (activează termogeneza și crește rata metabolică).