Menținerea sănătății pielii

Cine nu își dorește un ten curat, cu cât mai puține riduri și cearcăne, o piele fermă, cu aspect tânăr? Majoritatea femeilor (și nu numai) caută să găsească un leac pentru a preveni cumva efectele înaintării în vârstă. Colagenul poate fi ingredientul de care au nevoie, dar într-o formă cu biodisponibilitate ridicată.

Știai că pielea este colagen în proporție de 70%?

Începând cu vârsta de 25 de ani, colagenul din piele se distruge cu o rată de 1,5% pe an. O dată cu înaintarea în vârstă organismul începe să producă mai puțin colagen, acesta având o calitate mai slabă. Radicalii liberi, dereglările hormonale, dulciurile, fumatul și alți factori nocivi de mediu (razele UV) sunt dăunători pielii. Colagenul deteriorat determină apariția ridurilor – țesutul conjunctiv își pierde susținerea, pielea nu mai are fermitate și capătă un aspect lipsit de tonus și îmbătrânit.

Hrănirea pielii este eficientă atunci când se acționează și  din interior spre exterior. O cremă care conține colagen nu este absorbită ușor și în totalitate de piele. Iată de ce colagenul ar trebui să fie prezent în alimentația noastră pentru a avea o piele frumoasă și sănătoasă. Am putea să ne asigurăm o anumită cantitate de colagen din alimente, însă majoritatea surselor de colagen sunt îndepărtate atunci când se prepară mâncarea (tendoane, ligamente, articulații). Fierturile de oase sau piftia, tradiționale cândva în bucătăria noastră, sunt consumate foarte rar. În plus, vârsta și stilul de viață afectează producția de colagen.

Dacă vrei să ai o piele frumoasă dar și să îți ajuți organismul să mențină funcționalitatea țesuturilor conjunctive și a articulațiilor, alege cura cu ArtroHelp Repair.

ArtroHelp Repair și frumusețea

Numai ArtroHelp Repair conține o combinație optimă de colagen hidrolizat de tip II, plante și extracte naturale. În general colagenul din alimentație are o absorbție destul de redusă, această proteină dură fiind greu de digerat. Acest lucru nu se întâmplă însă cu colagenul din ArtroHelp Repair. În acest produs colagenul vine în asociere cu enzime proteolitice (papaină, bromelaină), asigurându-se astfel creșterea biodisponibilității – absorbția este rapidă și se face în procent de 90%. De menționat că produsul ArtroHelp Repair conține și vitamina C (100% naturală), aceasta fiind esențială atât în sinteza colagenului, cât și în prevenirea proceselor de oxidare, fiind prin excelență o vitamină anti-îmbătrânire. Carența de vitamina C afectează și sinteza deficitară a colagenului, astfel că tenul devine uscat și palid, pierzându-și strălucirea și prospețimea.