Mobilitate și confort

Deseori facem glume unii pe seama altora din cauza durerilor de spate, cervicale sau de genunchi la vârste tinere. Din păcate însă, extrem de multe persoane de toate vârstele suferă de astfel de probleme care le afectează dispoziția generală, mobilitatea și stilul de viață.

Ești preponderent sedentar(ă)?

Stai frecvent în poziții defectuoase pentru coloana vertebrală, la birou și în mașină?

Ai deseori dureri cervicale și lombare, care  provoacă uneori dureri de cap și disconfort generalizat?

Ai o activitate fizică intensă dar te deranjează disconfortul  și durerile musculare ce succed mișcarea? Te preocupă problemele articulare care se pot croniciza în timp, în urma activității fizice intense?

Ai suferit traumatisme sau intervenţii chirurgicale articulare?

ArtroHelp Repair este remediul naturist eficient care îți poate îmbunătăți mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, diminuând disconfortul local (împreună cu ArtroHelp Calm, formulă special concepută împotriva durerilor și a inflamațiilor articulare). Pe termen mediu și lung îmbunătățește funcționalitatea sistemului osteo-articular. Mobilitatea articulațiilor și diminuarea disconfortului (senzația de ”articulații înțepenite”) influențează enorm starea generală în fiecare zi. Procesele regenerative sunt complexe și necesită timp, însă combinația ArtroHelp Repair și ArtroHelp Calm (pentru durerile cronice) diminuează disconfortul local și acționează pentru restabilirea funcționalității articulațiilor. De asemenea, produsul contribuie la creșterea gradului de lubrifiere articulară prin îmbunătățirea vâscozității lichidului sinovial.

Exercițiul fizic și mișcarea în general sunt indispensabile unei vieți sănătoase, din toate punctele de vedere. ArtroHelp Repair diminuează intensitatea proceselor inflamatorii, a durerilor și a rigidității articulare. Totodată stimulează regenerarea colagenului și a țesuturilor articulare. Pentru persoanele sedentare acest lucru înseamnă șansa de a se bucura mai mult de mișcare, iar pentru cele deja active – un plus de energie și tonus pentru activitățile fizice de zi cu zi sau ocazionale (sport, dans, arte marțiale, drumeții și multe altele).