Relaxant muscular

Când o articulație este afectată, musculatura care o susține este în general contractată, inflamată și dureroasă. De multe ori suferă și alte zone ale corpului din cauza posturilor greșite la care obligă rigiditatea și durerile articulare și din cauza efortului de a compensa deficitul de mobilitate. Inflamațiile cronicizate ale mușchilor și contracturile musculare pot afecta atât sistemul nervos local (atunci când în zona afectată sunt prinse și terminații nervoase) cât și starea generală.

În consecință este foarte important să ne protejăm musculatura atât prin execiții fizice adecvate și evitarea sedentarismului, cât și prin aportul alimentar de nutrienți adecvați. Reducerea durerilor, a inflamaţiei şi contracturilor musculare locale datorită produsului ArtroHelp Calm are efecte benefice semnificative și asupra stării generale, a tonusului fizic şi mental şi a capacității de a face mai multă mişcare. Iar pentru persoanele sănătoase, active, care au dureri şi contracturi după activitatea fizică intensă, combinaţia ArtroHelp Calm (în stările acute de disconfort) şi ArtroHelp Repair (pentru protejarea şi regenerarea musculaturii şi a articulaţiilor pe termen mediu şi lung) este cel mai bun adjuvant natural. De altfel produsele au fost deja testate de persoane cu activitate fizică intensă, inclusiv de sportivi, și de persoane cu dureri musculare post-traumatice, cu rezultate foarte bune.

Să nu uităm de asemenea că sănătatea pielii și aspectul tonifiat al corpului sunt în mare măsură influențate de sănătatea și buna funcționare a mușchilor. Dezechilibrele nutriționale, hormonale și endocrine afectează în timp masa musculară, ceea ce se simte și se vede, și nu în sens pozitiv.

ArtroHelp Repair susține sănătatea oaselor și a mușchilor prin mai multe efecte sinergice:

  • Aportul de colagen într-o formulă ușor de digerat și asimilat de către organism (colagenul este un element constitutiv important al mușchilor
  • Magneziu și vitamina C. Deficitul de aceste substanțe afectează chiar și pe termen scurt masa musculară, sistemul imunitar, cel cardiovascular, funcțiile cerebrale și tonusul general.
  • Ashwagandha, un adaptogen care contribuie la diminuarea tensiunior musculare și a edemelor asociate zonelor inflamate.

ArtroHelp Repair şi ArtroHelp Calm sunt de un real ajutor pentru musculatura asociată articulaţiilor. În plus, ingredientele adaptogene stimulează şi relaxarea sistemului nervos, diminuează procesele algice şi contribuie la un tonus mai bun în timpul zilei, respectiv o calitate mai bună a somnului şi a proceselor regenerative în timpul nopţii.