Beneficiile ArtroHelp Forte

Parents giving children a piggybackDurerile articulare sunt printre cele mai frecvente motive pentru care ajungem la medic. Statisticile arată că, pe fondul procesului de îmbătrânire a populației, incidența durerilor articulare este în creștere. În aceste condiții, produsele pentru articulații sunt printre cele mai căutate în farmacii. Există zeci, poate sute de produse pentru articulații – suplimente alimentare, creme, geluri…

Ai probleme cu articulațiile? Ai încercat numeroase produse și încă mai cauți ceva care să te ajute cu adevărat? Căutarea ta a luat sfârșit! Acum există ArtroHelp Forte, cel mai avansat produs pentru articulații de la Zenyth!
Pe o piață aglomerată de produse pentru articulații, care acționează mai mult sau mai puțin, Zenyth Pharmaceuticals aduce ArtroHelp Forte, cea mai completă și complexă formulă de îngrijire a articulațiilor.

ArtroHelp Forte: Un produs 6 în 1!

Pentru sănătatea articulațiilor ai nevoie de:

 1. Un produs cu colagen, componentă structurală a cartilajelor articulare.
 2. Un produs cu glucozamină și condroitină, componente de bază ale cartilajelor.
 3. O combinație de extracte concentrate din plante (Harpagophytum, Boswellia, curcuma), pentru reducerea disconfortului articular.
 4. Un supliment de magneziu pentru detensionarea mușchilor și tendoanelor.
 5. Un complex de antioxidanți, pentru blocarea radicalilor liberi din articulații.
 6. Plus un complex enzimatic, pentru asimilare optimă a celorlalte produse.

Nu trebuie să iei 6 produse diferite!!! Ce-ai spune de un produs care sa le înglobeze pe toate 6, un produs unic cu o formulă revoluționară?

ArtroHelp Forte: 100% natural! 100% ingrediente active!

ArtroHelp Forte reunește toate cele 6 produse într-unul singur!

 1. 5000 mg colagen hidrolizat tip I și II
 2. 1400 mg glucozamină + condroitină
 3. 1500 mg Harpagophytum și Boswellia
 4. 900 mg Magneziu marin
 5. Complex antioxidant: Vitamina C + Caroteni
 6. Complex enzimatic: Bromelaină + Papaină

Beneficiile ArtroHelp Forte

aticulatii ah forte_• Menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor.

O dată cu înaintarea în vârstă, producția de colagen în organism scade, ceea ce determină apariția degradării articulare și scăderea densității osoase. Iată de ce avem nevoie de un supliment de colagen de calitate! ArtroHelp Forte conține două tipuri de colagen hidrolizat tip I și II de ultimă generație, care contribuie la menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor. În plus, ArtroHelp Forte vine cu o doză considerabilă de glucozamină și condroitină, componente structurale esențiale ale cartilajelor articulare.

• Mobilitatea și confortul articulațiilor.

Dacă faci efort fizic prelungit sau dacă mergi la sală și exagerezi cu trasul de fiare, probabil că ai experimentat din când în când senzația de disconfort articular, de articulații rigide. Articulațiile tale au nevoie de nutriție corespunzătoare ca să facă față suprasolicitării. ArtroHelp Forte conține componente nutriționale de primă clasă pentru menținerea sănătății și mobilității articulațiilor: colagen, glucozamină, condroitină, magneziu, antioxidanți, plante cu efect antiinflamator.

• Funcționarea normală a sistemului muscular.

Durerile articulare sunt însoțite de rigiditate musculară, de contracturi. Pentru îmbunătățirea stării de sănătate este util un supliment cu magneziu. Acest mineral este deosebit de util pentru buna funcționare a sistemului muscular. ArtroHelp Forte îți oferă o doză considerabilă de magneziu pentru funcționarea normală a sistemului muscular.
10 g ArtroHelp Forte (doza zilnică) = 900 mg magneziu marin, min. 33% magneziu*
* 80% din doza zilnică recomandată

• Menținerea sănătății sistemului osos.

Știai că până la 40 de ani, genunchii noștri se îndoaie de 2-3 milioane de ori? Iată de ce nu este de mirare că la un moment dat, articulațiile încep să scârțâie. Cartilajele care acoperă extremitățile oaselor se erodează pe măsură ce înaintăm în vârstă, elasticitatea lor scade, iar oasele încep să se frece unele de altele. Pe lângă nutrienți implicați în refacerea cartilajelor articulare (colagen, glucozamină, condroitină), ArtroHelp Forte conține un complex antioxidant deosebit (vitamina C, caroten, polifenoli din scorțișoară), care contribuie la reducerea stresului oxidativ, la combaterea radicalilor liberi care apar în articulațiile inflamate.

• Reducerea disconfortului articular.

Durerile de spate sunt principala cauză a incapacității de muncă la nivel mondial, arată statisticile Organizației Mondiale a Sănătății. Pentru reducerea durerii, pentru scăderea disconfortului articular sunt utile plantele cu efect antiinflamator. ArtroHelp Forte ajută la reducerea disconfortului articular prin conținutul de Boswellia, Harpagophytum, curcuma.

Avantajele ArtroHelp Forte

 • Produs 100% natural. Fără conservanți, coloranți sau arome artificiale.
 • Singurul produs cu două tipuri de colagen hidrolizat (tip I și II), în doze optime, pentru funcționarea optimă a articulațiilor.
 • Conține glucozamină de origine vegetală, sigură și pentru cei care suferă de alergie la crustacee!
 • Biodisponibilitate ridicată datorită conținutului de enzime proteolitice.
 • Produs sub formă de pulbere, ușor de administrat și cu gust plăcut.
 • Produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, certificat de organismul german TUV NORD.

Alege ArtroHelp Forte! Cel mai avansat produs pentru articulații de la Zenyth!