Beneficiile ArtroHelp Repair

beneficii ah repairRegenerarea și protecția articulațiilor

Dieta, kilogramele în plus, înaintarea în vârstă, chiar profesia sunt factori care contribuie la degradarea articulațiilor. Colagenul de ultimă generație în asociere cu enzimele, vitaminele, mineralele și extracte din plante din ArtroHelp Repair contribuie la protejarea, hrănirea și regenerarea articulațiilor, cartilajelor și ligamentelor. (citește mai mult)

Reducerea durerii și inflamației

Durerile articulare te împiedică să îți faci treburile zilnice? Activități relativ simple (ridicatul de pe scaun, spălatul  dinților sau încălțatul) îți provoacă disconfort? Cu ArtroHelp Repair și ArtroHelp Pain uiți de dureri. În primele 7-10 zile recomandăm asocierea ambelor produse dacă ai dureri. ArtroHelp Pain reduce durerea și inflamația și nu are efecte secundare precum antiinflamatoarele de sinteză. Pentru regenerare articulară și consolidarea rezultatelor, ia în continuare ArtroHelp Repair (cel puțin 10 săptămâni). (citește mai mult)

Mobilitate și confort

Stai pe scaun ore în șir la birou, iar când te ridici te dor genunchii, ai gâtul înțepenit, te doare zona lombară? Spatele te doare fie că stai prea mult pe scaun, fie că depui efort fizic? Recapătă-ți mobilitatea cu ajutorul ArtroHelp Repair! Complexul de colagen, enzime și extracte standardizate din plante redă mobilitatea și crește flexibilitatea articulațiilor. (citește mai mult)

Întărirea oaselor

Pierderea densității osoase este un proces normal pe măsură ce înaintăm în vârstă, deși de multe ori problemele apar și la vârste tinere. În aceste condiții, ca și în cazul recuperării după fracturi și traumatisme osoase, este importantă protejarea densității osoase și a integrității țesuturilor articulare. Aportul de colagen este esențial pentru refacerea oaselor. ArtroHelp Repair este un produs complet: oferă materialul necesar pentru refacerea oaselor (colagen), protejează oasele și articulațiile, reduce durerea și inflamația. (citește mai mult)

Relaxant muscular

Durerile articulare sau crampele musculare nu te lasă să te odihnești bine noaptea? Magneziul marin introdus în formula ArtroHelp Repair acționează pe două căi: pe de o parte, contribuie la diminuarea durerilor articulare și la relaxarea musculară, iar pe de altă parte are efecte calmante asupra sistemului nervos, fiind un adjuvant prețios în combaterea oboselii cronice, anxietății și tulburărilor de somn. (citește mai mult)

Îmbunătățirea circulației

Dacă jobul tău e unul care implică multă mișcare sau, dimpotrivă, unul foarte sedentar, mai mult ca sigur te dor diferite articulații, iar circulația periferică nu este tocmai bună. ArtroHelp Repair te ajută să depășești aceste probleme: este un antiinflamator care acționează atât local, cât și sistemic. De asemenea îmbunătățește circulația periferică și are un ușor efect de subțiere a sângelui. (citește mai mult)

Adaptogen

Durerile articulare și musculare sunt foarte supărătoare în special în timpul nopții, când te trezești din somn din cauza durerii, și dimineața, când articulațiile sunt rigide, amorțite. ArtroHelp Repair în asociere cu ArtroHelp Calm înlătură durerile și disconfortul articular și, în același timp, te ajută să ai o stare generală de bine și un somn odihnitor. (citește mai mult)

Antioxidant

Vitamina C, magneziul, pudra de cacao bogată în flavonoide conferă produsului ArtroHelp Repair proprietăți antioxidante. Antioxidanții contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la optimizarea metabolismului energetic, precum și la reducerea oboselii și îmbunătățirea stării generale. În plus, vitamina C stimulează sinteza normală a colagenului, fiind astfel indispensabilă pentru menținerea sănătății sistemului osos. (citește mai mult)

Menținerea sănătății pielii

Știai că pielea este formată din colagen în proporție de 70%? Colagenul este fibra care dă elasticitate pielii și un aspect tânăr. Din păcate, o dată cu vârsta, colagenul se degradează iar pielea își pierde elasticitatea. De aceea, un supliment de colagen este imperios necesar, însă unul care să poată fi absorbit optim. Poți folosi o cremă cu colagen, însă dacă vrei rezultate care se mențin, este nevoie să acționezi și din interior. Datorită colagenului de ultimă generație, ArtroHelp Repair te ajută să îți recapeți elasticitatea pielii și contribuie semnificativ la reducerea celulitei și a vergeturilor. (citește mai mult)