Cătălin Vlad, antrenor brazilian jiu-jitsu

Ultima actualizare la 31 octombrie 2014 . Categoria: Mărturii
Acest articol a fost citit de 2450 ori.

Am testat produsul ArtroHelp la aproximativ 2 săptămâni după o intervenție chirurgicală destul de complexă la genunchi, în perioada de repaus și debut al recuperării postoperatorii.Trebuie să spun că am fost tentat să continui cu Animal Flex, pe care îl cunoșteam și care e un produs bun, dar am încercat ArtroHelp și nu îmi pare rău, ci dimpotrivă. Am folosit dozajul de o cupă pudră, seara, pe stomacul gol, și după o cutie, constatările sunt astfel: ușor de administrat și asimilat, nu dă mirosuri neplăcute transpirației sau urinei (ca la gama Animal… se mai întâmplă..:), efect antiinflamator și antialgic (genunchiul este în stare bună, fără a fi umflat, fără dureri, chiar în situațiile în care îl forțez ușor pentru recuperare), iar din ceea ce am văzut, are și un rol de detoxifiere, ușor laxativ.

După prima cutie, pot spune că e un produs promițător, pare destul de complex ca și compoziție, chiar dacă efectele asupra articulațiilor trebuie constatate pe termen lung după 2-3 luni de administrare. Una peste alta, îi acord vot pozitiv, iar într-un fel m-am convertit la folosirea lui și sper să am cele mai bune rezultate din acest fapt. Mulțumiri Cristian Mărgărit pentru sfaturi și sprijin!

Cătălin Vlad este antrenor brazilian jiu-jitsu/grappling/M.M.A. – Rio Grappling Club Romania/C.S. Ciprian Sora, Instructor certificat Krav-Maga/NUDDA Filipino Boxing, Centură neagră Kempo.

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină