Cristian Mărgărit: ArtroHelp – produse naturale pentru îngrijirea articulațiilor

Ultima actualizare la 1 februarie 2016 . Categoria: Evenimente, Specialiști
Acest articol a fost citit de 2535 ori.
Cristian Mărgărit: ArtroHelp – produse naturale pentru îngrijirea articulațiilor

Marți, 25 februarie 2013, a avut loc lansarea oficială a celor mai noi produse premium marca Zenyth, ArtroHelp Repair și ArtroHelp Calm. Acestea sunt destinate îngrijirii sistemului osteo-articular: calmarea durerilor articulare, prevenirea degradării articulațiilor și susținerea regenerării acestora. La eveniment au luat parte reprezentanți ai presei scrise și audio-vizuale, precum și personalități publice.

Prezent la eveniment, Cristian Mărgărit, consultant nutriție și fitness, le-a relatat invitaților cum apariția gamei ArtroHelp se împletește cu experiența sa personală, anume o hernie de disc rezolvată în mod natural (prin alimentație, suplimente și exerciții). În urma herniei de disc de care a suferit, Cristian Mărgărit a dorit să se recupereze evitând operația. A ajuns astfel la anumite combinații de ingrediente naturale eficiente, care ulterior au stat la baza formulei produselor ArtroHelp. De asemenea, Cristian Mărgărit a consiliat persoane cu diferite probleme articulare, care doreau să prevină și să trateze aceste afecțiuni în mod natural și eficient. Până la apariția gamei ArtroHelp, îngrijirea eficientă a articulațiilor cu ajutorul unor suplimente naturale necesita administrarea mai multor produse diferite. Cele două produse ArtroHelp conțin ingrediente naturale cu acțiune sinergică pentru calmarea durerilor și a inflamațiilor articulare (ArtroHelp Calm și pentru regenerarea profundă, pe termen lung a articulațiilor (ArtroHelp Repair).

”Dieta modernă este o dietă total dezechilibrată, o dietă nepotrivită pentru corpul nostru. Iată că și din cauza deficiențelor nutriționale avem probleme cu articulațiile”, a arătat Cristian Mărgărit. Majoritatea persoanelor nu mai consumă în mod frecvent colagen și alți nutrienți importanți pentru buna funcționare a sistemului osteo-articular. Acestora li se adresează ArtroHelp Repair, care conține colagen de ultimă generație, ușor asimilabil datorită prezenței enzimelor, vitamina C, magneziu (care acționează ca relaxant muscular).

Cristian Mărgărit a relatat că aceste produse s-au născut în colaborare cu Zenyth Pharmaceuticals. Fiecare ingredient inclus în produsele ArtroHelp are în spate cercetări și rezultate demonstrate, astfel că produsele au acțiune sinergică, sunt ușor asimilabile și au eficiență maximă. ArtroHelp Calm acționează rapid împotriva durerilor, ”avem aici echivalentele naturale ale aspirinei, toate din plante, dar în cantitățile optime, ca extracte standardizate“. De asemenea, prin efectul adaptogen al ingredietelor, produsul îmbunătățește odihna pe timpul nopții și favorizează refacerea țesuturilor. ArtroHelp Repair susține recuperarea după antrenamente sportive și intervenții chirurgicale (în acest caz ajutând la accelerarea refacerii). De asemenea, are efecte benefice asupra sănătății pielii, părului și unghiilor. Produsele din gama ArtroHelp constituie ”o îngrijire completă a articulațiilor, avem aici o acțiune sinergică a ingredientelor”, a încheiat Cristian Mărgărit.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină