Cu produsele ArtroHelp, durerile articulare din timpul nopții s-au redus

Ultima actualizare la 18 noiembrie 2014 . Categoria: Mărturii
Acest articol a fost citit de 1751 ori.

Bălău Ortansa, 83 ani, Piatra Neamț: Sunt învățătoare pensionară și, din nefericire, o persoană cu o mulțime de probleme de sănătate, în special articulare! În urma diagnosticării de mai mulți ani cu reumatism poliarticular acut, gonartroză și osteoporoză la ambii genunchi și mâini, sufăr în permanență de dureri articulare insuportabile, uneori la fiecare mișcare și pas pe care-l fac, dar și la schimbările atmosferice, ploi și vreme rea, cu temperaturi scăzute și umiditate crescută.
Am intrat în posesia unor plicuri minunate de ArtroHelp Repair, iar de o săptămână și de ArtroHelp Forte, precum și a unor capsule de ArtroHelp Calm pe care le-am luat conform prescripțiilor producătorului. Am luat mai ales capsulele la apariția durerilor cumplite care mă chinuie în special noaptea și nu mă lasă să mă odihnesc, am reușit să înlocuiesc astfel un alt produs indicat de medicul de familie, produs care se dovedise ineficient și inutil la durerile mele.
La vârsta mea am și probleme cardiace severe, bloc de ramură și insuficență cardiacă, cardiopatie ischemică dureroasă, ateroame pe vasele sangvine și alte probleme cardiace inerente vârstei, pentru care iau medicație de întreținere și am în permanență o cutie de nitroglicerină la îndemână, în caz de nevoie!
Piciorul stâng la al cărui genunchi nu mai am ligamente și lubrifiere aproape deloc, nu-l puteam mișca și foloseam uneori orteza pentru deplasare, dar de când am început să consum produsele din gama ArtroHelp Forte, Repair și Calm, am început să-mi folosesc din nou piciorul și am renunțat la acea orteză incomodă!
Recomand cu toată căldura tuturor aceste produse de la Zenyth Pharmaceuticals, în special celor cu probleme articulare mari și foarte mari, dar mai ales, pentru a nu ajunge în aceste situații disperate și a fi nevoie de proteze de rotule sau alte intervenții chirurgicale riscante la o astfel de vârstă!!!!!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină