Dr. Dan Teleanu: ArtroHelp, benefic pentru pacienții cu probleme articulare

Ultima actualizare la 1 februarie 2016 . Categoria: Evenimente, Specialiști
Acest articol a fost citit de 5921 ori.
Dr. Dan Teleanu: ArtroHelp, benefic pentru pacienții cu probleme articulare

Medicul neurochirurg Dan Teleanu, de la Spitalul Universitar București, s-a numărat printre specialiștii care au participat la evenimentul de lansare al produselor ArtroHelp. Dr Teleanu a prezentat câteva patologii ale coloanei vertebrale, precizând faptul că durerile de spate au devenit în ultimele decenii, din păcate, din ce în ce mai frecvente chiar la persoane foarte tinere. Stilul de viață (sedentarismul și posturile deficitare) și alimentația sunt în mare măsură vinovate de această situație. Împotriva durerii de spate atât de răspândite se administrează de regulă antiinflamatoare de sinteză, care însă au reacții adverse cel puțin pe măsura celor benefice. Din cauza consumului prelungit de antiinflamatoare se poate ajunge chiar la hepatită toxică și alte afecțiuni colaterale.

Tratamentul herniei de disc necesită repaus, grijă în efectuarea anumitor mișcări, dar și un aport alimentar adecvat. „Produsul ArtroHelp Calm poate deveni chiar revoluționar în acest domeniu pentru că sunt oameni care au nevoie de tratament a la long. Decât să ia un medicament antiinflamator nesteroidian, pe care poate să-l ia o săptămână, două, după care începe să aibă probleme, putem apela la acest tratament luat a la long, care ne poate calma și în fazele acute și, de asemenea, putem să încetinim procesul degenerativ al bolii și poate chiar să îl și prevenim“, a arătat dr. Teleanu. Componentele adaptogene ale produsului ajută persoanele cu astfel de dureri să se și odihnească mai bine, ceea ce facilitează refacerea.

Pacienții cu probleme articulare au nevoie de tratamente eficiente și de durată, care să susțină refacerea. ArtroHelp Calm este un produs care nu are efectele adverse ale antiinflamatoarelor de sinteză și este benefic pentru tratarea durerilor și accelerarea vindecării. „Acest produs este o promisiune destul de interesantă, eu personal o să îl recomand. De stricat nu are ce să strice, este un produs 100% natural, iar eu cred că va fi și benefic.“ Dr. Teleanu a încheiat subliniind faptul că produsele din gama ArtroHelp asigură un aport important de nutrienți, care ajută la accelerarea vindecării unor probleme articulare atât la persoanele care au suferit intervenții chirurgicale, dar nu numai.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină