Forumul Internațional de Medicină Integrativă

Ultima actualizare la 12 noiembrie 2014 . Categoria: Evenimente
Acest articol a fost citit de 1962 ori.
Forumul Internațional de Medicină Integrativă

În data de 27-28 iunie a avut loc, la Biblioteca Academiei Române, Forumul Internațional de Medicină Integrativă, o manifestare științifică ce a reunit deopotrivă personalități de renume din lumea medicală din țară și străinătate, membri ai Parlamentului și Guvernului României, autorități din Administrația Centrală și Locală, Asociații ale pacienților, Asociații ale oamenilor de afaceri, producători de suplimente alimentare și distribuitori de dispozitive medicale. Astfel, forumul a reunit medici, farmaciști, ingineri, biologi, psihologi și mulți alți specialiști interesați de abordarea integrativă a patologiilor umane, pentru a asigura o stare de sănătate atât la nivel fizic, cât și psihic.

Tema principală a forumului a fost ”Apa – esența vieții”, temele prezentate având o abordare largă, de la beneficiile apei pentru organismul uman, apa – esență a vieții, apa ca suport informațional al vieții și până la pericolele la care ne expunem consumând apă dintr-o zonă poluată sau pericolul transmiterii bolilor infecțioase pe calea apei. Pe lângă tema principală au fost abordate și teme de interes pentru menținerea stării generale de sănătate, așa cum a fost cazul menținerii sănătății articulare, temă prezentată în cadrul seminarului ”ArtroHelp –  esența articulațiilor sănătoase”.

 

ArtroHelp – esența articulațiilor sănătoase

Compania Zenyth a fost prezentă la această ediție a Forumului Internațional de Medicină Integrativă cu gama de produse ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru refacerea și protecția articulară (ArtroHelp Repair), dar și pentru tratamentul fazei acute de durere și inflamație – ArtroHelp Calm. Produsele reprezintă o inovație în sfera produselor destinate îngrijirii articulațiilor, combinația colagenului cu enzime proteolitice, magneziu marin, glucozamină, condroitină, plante puternic antiinflamatoare (Cissus, Turmeric, Ashwagandha) și antioxidanți (Vitamina C naturală și Astaxantină) acționând sinergic.

Standul Zenyth a fost neîncăpător pentru specialiștii interesați de informații cu privire la produse 100% naturale, destinate menținerii sănătății digestive, protecției ficatului, scăderii în greutate, stimulării imunității sau refacerii articulare.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină