Lansare ArtroHelp: Cea mai complexă formulă pentru articulații

Ultima actualizare la 5 noiembrie 2014 . Categoria: Evenimente
Acest articol a fost citit de 2398 ori.
Lansare ArtroHelp: Cea mai complexă formulă pentru articulații

 

Marți, 25 februarie 2014 a fost lansată într-un cadru festiv Gama ArtroHelp, cea mai complexă formulă pentru articulații de pe piața românească. Gama ArtroHelp include două produse premium, 100% naturale, marca Zenyth: ArtroHelp Repair (regenerator și protector articular) și ArtroHelp Calm (antiinflamator natural).

Invitați de seamă la lansarea ArtroHelp

Evenimentul de lansare a avut loc la Hotel Marriott din București, în prezența unor specialiști de marcă în domeniul sănătății articulațiilor și al nutriției sănătoase: Cristian Mărgărit (consultant nutriție și fitness), dr. Daniel Teleanu (medic primar neurochirurg, Spitalul Universitar, București), Tuncay Ozturk (osteopat și fizioterapeut sportiv).
Evenimentul s-a bucurat de participarea numeroasă atât a reprezentanților media (TV, presă scrisă și radio), precum și a unor persoane publice Bianca Brad, Oana Sârbu, Simona Bălănescu (realizatoare tv emisiuni de sănătate), Rareș Dragomir, Roxana Iliescu, Alice Năstase, Marian Niculae, Benjamin Adegbuyi (luptător K1), Monica Iagăr (sportivă).
Importanța alimentației echilibrate pentru sănătatea articulațiilor și dezechilibrele nutriționale din dieta majorității persoanelor, frecvența mare a problemelor osteo-articulare la aproape toate categoriile de vârstă și importanța unui ajutor nutrițional sigur și eficient pentru articulații au fost principalele teme detaliate de specialiștii prezenți la eveniment.

Cristian Mărgărit: De ce un produs pentru articulații? De ce ArtroHelp?

Cristian Mărgărit a împărtășit experiența personală de recuperare naturală după o hernie de disc, experiență în urma căreia a realizat un protocol de nutriție și suplimentare. „Am testat mai multe variante și ingrediente, unele aparent fără legătură cu articulațiile, dar folosite în fitoterapia Ayurvedică de mii de ani. Cu câteva zile înainte de data programată pentru operație (cedasem în fața durerilor și am mers către un neurochirurg cu experiență), am început să mă simt semnificativ mai bine. În sfârșit găsisem formula din care este inspirat și ArtroHelp“, a povestit Cristian Mărgărit.

Dr. Daniel Teleanu: Hernia de disc, boala societății moderne

Dr. Daniel Teleanu a vorbit despre hernia de disc ca boală a societății moderne și a explicat că problemele articulare se regăsesc din păcate la aproape toate vârstele. În acest context, ArtroHelp Repair și ArtroHelp Calm sunt produse pe care le recomandă tuturor pacienților cu astfel de probleme, atât preventiv, cât și după accidentări și intervenții chirurgicale, deoarece nu au efecte adverse și pot îmbunătăți, într-o măsură sau alta, simptomatologia și refacerea articulațiilor.

Tuncay Ozturk: Beneficiile produselor 100% naturale

Tuncay Ozturk, osteopat și fizioterapeut, a subliniat rolul abordărilor terapeutice naturale, fără efectele secundare ale medicamentelor de sinteză, în sprijinirea sănătății și a refacerii organismului, în contextul unui stil de viață sănătos și natural.

Ce este ArtroHelp?

Produsele ArtroHelp Repair și ArtroHelp Calm se disting prin formulele complexe, cu ingrediente selectate special pentru acțiunea sinergică și eficientă asupra sistemului osteo-muscular. ArtroHelp Repair ajută la regenerarea și refacerea articulațiilor și cartilajelor, pe termen lung contribuind la protecția țesuturilor articulare și a oaselor față de procesele degenerative. ArtroHelp Calm este un antiinflamator și calmant al durerii, care acționează atât asupra simptomelor locale (articulațiile dureroase și rigide), cât și la nivel sistemic prin efectul adaptogen și relaxarea musculaturii și a sistemului nervos.
Lansarea ArtroHelp Repair și ArtroHelp Calm înseamnă o speranță și un ajutor eficient pentru toate persoanele care suferă de dureri articulare, cronice sau acute, asociate vârstei sau urmare a unor traumatisme, intervenții chirurgicale.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină