Ingrediente ArtroHelp Pain

Hameiul

În medicina tradițională orientală, hameiul este utilizat în anxietate, sindromul hiperactivității și al deficitului de atenție, în tulburări ale sistemului nervos și ca sedativ ușor în diferite dureri. În afecțiunile articulare, hameiul reduce nivelul proteinei C reactive, un important marker inflamator. (citește mai mult despre extractul de hamei…)

Salcia albă

Cunoscută ca aspirina naturală, salcia albă are beneficii terapeutice asemănătoare acidului acetilsalicilic de sinteză (care a fost inițial identificat din scoarța de salcie). Datorită substanţelor active conţinute (compuşi salicilici, taninuri, ceară, oxalaţi şi răşini) are proprietăţi antireumatice, antiinflamatoare, analgezice, sedative, astringente şi hemostatice. (citește mai mult despre salcia albă…)

Harpagophytum

Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) este un remediu clasic în medicina naturistă împotriva mai multor tipuri de dureri, în mod particular articulare, efect datorat substanțelor analgezice şi antioxidante pe care le conține. Studii efectuate în Franța și Germania au arătat că Harpagophytum ajută la diminuarea durerilor și a inflamațiilor, în special la nivelul coloanei vertebrale. (citește mai mult despre harpagophytum…)

Rhodiola

Rhodiola este un adaptogen natural care stimulează reechilibrarea întregului organism. Este eficientă pentru relaxarea sistemului nervos. În cazul durerilor articulare, rhodiola are efect relaxant local și general și asigură o mai bună odihnă în timpul nopții, ceea ce facilitează procesele de vindecare și regenerare. (citește mai mult despre rhodiola…)

Piperina

Completează eficacitatea ingredientelor din ArtroHelp Pain pentru diminuarea durerilor și a inflamației datorită efectului de încălzire (care combate disconfortul și rigiditatea articulară), îmbunătățirea circulației sangvine (ceea ce ajută la relaxarea musculaturii contractate și inflamate) și îmbunătățește de asemenea asimilarea celorlalte substanțe active. (citește mai mult despre piperină)