Men’s Health, mai 2014

Ultima actualizare la 5 noiembrie 2014 . Categoria: Presă
Acest articol a fost citit de 2225 ori.

Numărul din mai 2014 al revistei Men’s Health aduce în atenția cititorilor o problemă frecventă: durerile articulare. Deși pare o situație cu care te confrunți odată cu înaintarea în vârstă, durerile articulare sunt tot mai des întâlnite și la tineri. Consultantul în nutriție și fitness Cristian Mărgărit explică cum apar problemele la nivelul articulațiilor, cum le poți controla și ce poți face ca să le previi. Pe lângă renunțarea la alimentele nesănătoase (zahărul, făina de grâu, uleiurile, alimentele acide), pașii pe care trebuie să îi faci pentru sănătatea articulațiilor sunt: alegerea unui sport cu impact redus asupra articulațiilor, hidratarea, odihna, dieta sănătoasă și suplimentarea acesteia cu produse complexe care să ofere material de construcție pentru articulații (de exemplu, colagenul hidrolizat), enzime pentru asimilare optimă (de exemplu, bromelaina și papaina), factori care să stimuleze refacerea și să combată inflamația (de exemplu, vitamina C). Pentru aceasta există gama ArtroHelp de la Zenyth, cea mai complexă formulă pentru articulații, cu acțiune simultană pe calmarea durerii articulare și pe refacerea și regenerarea cartilajelor articulare.

ARTICOL AH

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

  1. anuta marei spune:

    Trebuie sa marturisesc ca am probat produsele artrohelp si mi au fost de mare ajutor,am reusit sa pot misca bratul si piciorul care n au raspuns la terapia reumatologului ,medicamentele fiind f tari si mi au facut mari probleme.norocul meu a fst aceste produse de care nu ma despart fiind naturale si mi dau stare de bine si mobilitate. Multunesc ca existati zenith!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină