Mod de administrare ArtroHelp Pain

ArtroHelp Pain se administrează la nevoie, în caz de dureri acute, pentru o perioadă de minimum 2 săptămâni pe lună.

Doza zilnică: câte 2-3 capsule de 2 ori pe zi, de preferat înaintea meselor principale, sau 4 capsule seara, înainte de culcare.

Doza maximă: 12 capsule pe zi.

Pentru refacerea și regenerarea articulațiilor și cartilajelor, produsul ArtroHelp Pain se asociază cu ArtroHelp Repair, regenerator și protector articular.

După dispariția durerilor, continuați cu ArtroHelp Repair pentru menținerea și consolidarea rezultatelor, timp de 8-10 săptămâni.

Precauții: Pentru persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente sau la aspirină, persoanele care suferă de ulcer gastric sau duodenal, persoane aflate sub tratament cu antitrombotice se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs. Produs nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu se asociază cu medicamente orale, deoarece poate împiedica sau potența absorbția acestora.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

tabelah