Mod de administrare ArtroHelp Repair

ah-repair

ArtroHelp Repair se administrează dimineața, înainte de micul dejun, sau seara, la 1-2 ore după cină, în cca 150-200 ml apă călduță. Se recomandă utilizarea pentru o perioadă de minimum 8-10 săptămâni.

Doza zilnică: 2 plicuri pe zi (10 g), luate odată sau fracționat.

Doza maximă: 4 plicuri pe zi (20 g).

Pentru refacere rapidă și reducerea senzației de articulații dureroase, utilizați ArtroHelp Repair în asociere cu capsulele ArtroHelp Calm. Produsul ArtroHelp Calm se utilizează la nevoie, în cure de minimum 2 săptămâni pe lună.

Informații nutriționale per 2 plicuri (10 g): valoare energetică – 148 kj/34,9 Kcal; glucide totale – 0,98 g; lipide – 0,26 g; proteine – 7 g; magneziu – 374,1 mg*; sodiu – 228,4 mg; vitamina C – 90 mg**, colagen – 5000 mg; glucozamină – 1200 mg; condroitină – 200 mg.

* 100% din DZR.

** 112% din DZR.

IMPORTANT! Consumați 1,5-2 litri de apă pe zi! Hidratarea corespunzătoare contribuie la lubrifierea articulațiilor și chiar la reducerea durerilor articulare.

Precauții: Pentru persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente sau persoane aflate sub tratament medicamentos se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs. Produs nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu se recomandă administrarea împreună cu medicamente orale, deoarece poate potența sau inhiba activitatea acestora.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!