Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa: Perspective în sănătatea articulațiilor

Ultima actualizare la 3 noiembrie 2014 . Categoria: Evenimente, Specialiști
Acest articol a fost citit de 3649 ori.
Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa: Perspective în sănătatea articulațiilor

Parafrazându-l pe Malraux, putem spune că „Secolul XXI va fi al alimentelor naturale sau nu va fi deloc“! În ultimii ani, întoarcerea la natură este o tendință tot mai accentuată în domeniul sănătății și al suplimentelor alimentare, în special.

Suplimentele alimentare naturale au fost abordate și în cadrul Conferinței Naționale de Medicină a Familiei, desfășurată la București în perioada 22-25 octombrie 2014. Prezent la eveniment, Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa a supus atenției participanților o temă de larg interes în domeniul sănătății: „Suplimentele naturale – Perspective în sănătatea articulațiilor. O abordare integrativă multidirecțională“.

Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa a început prin a sublinia nevoia de informare în domeniul suplimentelor alimentare naturale. Legea prevede explicit faptul că suplimentele alimentare sunt alimente, şi nu medicamente și de acest lucru ar trebui informați corect pacienții. Conceptul de „supliment alimentar“ este relativ nou, fiind introdus în vocabularul uzual din domeniul alimentaţiei şi nutriţiei în ultimele două decenii ale secolului XX.

foto 2_conferintaDin ce în ce mai studiate și mai utilizate, suplimentele alimentare naturale sunt perspective certe în sănătate. Distinsul Prof. Dr. Farm. Lupuliasa s-a aplecat asupra suplimentelor naturale pentru sănătatea articulațiilor, prezentându-le participanților cele mai studiate soluții în această direcție, soluțiile cu cele mai bune rezultate. Au fost analizate rolul colagenului, al glucozaminei și condroitinei, importanța plantelor cu efect antiinflamator în reducerea disconfortului articular și menținerea sănătății, flexibilității și elasticității articulațiilor. În finalul simpozionului a fost prezentat ArtroHelp Forte, soluție 100% naturală pentru îngrijirea articulațiilor, produs de excepție, care reunește ingrediente de ultimă generație, cu acțiune dovedită pe sănătatea articulațiilor.

Lansarea ArtroHelp Forte, la standul Zenyth

foto 3_stand zenythZenyth Pharmaceuticals a participat la Conferința Națională de Medicină a Familiei, cu acest prilej lansând ArtroHelp Forte, cel mai nou și mai avansat produs pentru îngrijirea articulațiilor de la Zenyth. La standul Zenyth s-au oprit numeroși participanți la eveniment, bucuroși să descopere din ce în ce mai multe soluții 100% naturale pentru îngrijirea sănătății.
Produsele Zenyth s-au bucurat de multă atenție, iar mesajele transmise celor care au vizitat standul s-au încadrat perfect în tematica generală a Conferinței Naționale de Medicină a Familiei: „De la medicina bazată pe dovezi la medicina personalizată“ și „Cei 4 piloni pe care se bazează medicina contemporană: Prevenție, Predicție, Personalizare, Participare“.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi!

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină