Tuncay Ozturk: Să ne întoarcem la natură, ea are cele mai bune soluții

Ultima actualizare la 1 februarie 2016 . Categoria: Evenimente, Specialiști
Acest articol a fost citit de 2236 ori.
Tuncay Ozturk: Să ne întoarcem la natură, ea are cele mai bune soluții

Evenimentul de lansare al produselor ArtroHelp Repair și ArtroHelp Calm s-a bucurat de prezența unui specialist recunoscut în domeniul sănătății sistemului osteo-muscular, anume fizioterapeutul și osteopatul Tuncay Ozturk, colaborator al clinicii de recuperare Acibadem din Turcia, precum și al lotului național de gimnastică al României. Tuncay Ozturk a abordat subiectul oportunității tratamentelor naturale în comparație cu cele de sinteză. La întrebarea dacă nu sunt mai bune medicamentele de sinteză, create în laborator, Tuncay Ozturk a arătat că de fapt, răspunsul îl oferă o tendință din ce în ce mai accentuată în rândul pacienților de a evita pe cât posibil tratamentele de sinteză, în favoarea celor naturale. Cererea enormă de tratamente foarte eficiente a împins cercetarea medicală spre conceperea de medicamente chimice din ce în ce mai puternice, dar care au și numeroase efecte adverse specificate. De exemplu, consumul excesiv de antibiotice are efecte negative semnificative asupra microflorei intestinale benefice, de care organismul nostru are mare nevoie pentru o stare generală optimă.

Tuncay Ozturk a arătat că societatea modernă se confruntă cu un mare paradox: consumul de pastile (medicamente) este foarte mare, acestea însă provoacă numeroase efecte negative, pentru care ulterior se consumă alte pastile, astfel creându-se un adevărat cerc vicios. ”De multe ori, la multe persoane, atunci când deschid frigiderul găsim mai multe pastile decât hrană naturală. Trebuie să ne întoarcem la mama natură, ea are de regulă cele mai bune soluții pentru noi.”

„Zenyth a găsit o soluție naturală pentru problemele articulare, soluție care se numeste ArtroHelp. Aproape fiecare persoană are probleme cu articulațiile“, a arătat terapeutul turc. Chiar dacă uneori acestea nu sunt băgate în seamă, cu timpul ele se acutizează și devin mai dificil de rezolvat. Tuncay Ozturk a subliniat că, din păcate, problemele articulare se regăsesc și la foarte mulți tineri, nu doar la vârstnici. Organismul nostru nu mai este suficient de puternic pentru a preveni astfel de probleme, motiv pentru care are nevoie de nutrienți pentru regenerare și vindecare. În acest context, produsele gamei ArtroHelp aduc un aport nutritiv 100% natural, important pentru sănătatea și protecția articulațiilor. ”Doresc suplimentului ArtroHelp să pornească cu dreptul, pentru a veni din ce în ce mai mult în ajutorul pacienților“, a precizat în încheiere Tuncay Ozturk.

 

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

  1. Chitic Maria spune:

    Artrohelp modifica hemoleucograma? Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină