ArtroHelp Forte mă ajută să scap de durerile din gonartroză

Ultima actualizare la 15 decembrie 2015 . Categoria: Mărturii
Acest articol a fost citit de 1509 ori.
ArtroHelp Forte mă ajută să scap de durerile din gonartroză

Mă numesc Lăcătușu Constantin din Craiova și vreau să vă dezvălui următoarele: În luna mai 2015 am avut niște dureri îngrozitoare la genunchi. Am făcut o radiografie și am mers la un cabinet de ortopedie. În urma consultului medicul mi-a spus că am un început de gonartroză. Am cumpărat 5 cutii cu 28 de plicuri de ArtroHelp Forte (una de la farmacie și 4 le-am primit prin curier, după ce am dat telefon la Zenyth Pharmaceuticals).

Am luat câte 2 plicuri pe zi, unul dimineața și unul seara cu un pahar de apă de 200 ml. Pentru că iau și medicamente de inimă și am și alte diagnostice, țineam cont să iau pliculețele cu 2 ore înainte sau după ce luam tratamentul respectiv. Vreau să vă spun și să vă mulțumesc, că după ce am făcut această cură cu ARTROHELP FORTE mă simt excelent și nu mai am nici o durere, dar absolut nici o durere.

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină