ArtroHelp m-a ajutat să mă recuperez după un accident la schi

Ultima actualizare la 13 iunie 2016 . Categoria: Mărturii
Acest articol a fost citit de 1679 ori.
ArtroHelp m-a ajutat să mă recuperez după un accident la schi

Mă numesc Mihai Stoian, am 42 de ani și locuiesc în Olanda. Urmare unui accident la schi, am suferit o operaţie de reconstrucţie a ligamentului încrucişat anterior, cu implant Ligamys. Recuperarea după operație a fost foarte dificilă și îngreunată de o sensibilitate crescută a genunchiului. La nici 5 săptămâni după operație am întrerupt exercițiile de recuperare deoarece genunchiul se inflama și îmi provoca dureri mari după orice efort, oricât de ușor ar fi fost el. Invaliditatea mă afecta atât în timpul liber, cât și la serviciu. Aflând despre produsele ArtroHelp am început o cură combinată cu ArtroHelp Repair și ArtroHelp Calm. Spre surpriza și marea mea satisfacție, după numai o săptămână de tratament, inflamația genunchiului a scăzut considerabil de mult, iar după încă o săptămână am putut reîncepe recuperarea la sala de gimnastică cu un efort susținut, fără a mai suferi de dureri sau a mai provoca inflamarea genunchiului. Am reușit să renunț la mersul cu 2 cârje după 4 săptămâni, ceea ce pentru a mine a însemnat un pas înainte în recuperarea mea. Acum mă pot deplasa mult mai ușor și îmi pot îndeplini sarcinile de serviciu. Pot conduce mașina și mi-am reluat activitățile fizice. Felicitări echipei Zenyth! Produsele din gama ArtroHelp sunt cu adevărat excelente!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină