Datorită ArtroHelp pot ieși din casă fără să mai folosesc corsetul pentru spate

Ultima actualizare la 4 februarie 2016 . Categoria: Mărturii
Acest articol a fost citit de 1643 ori.

Mă numesc Maria P. și sunt profesor pensionar din București. În vara anului precedent, am auzit pentru prima dată la Sfânta Mănăstire Bistrița din județul Neamț despre ArtroHelp Forte și mi-am propus să încerc, să văd dacă va avea efect și asupra durerilor mele articulare și musculare, care deveniseră extrem de supărătoare. Mai precis, eu am probleme cu spatele și încheieturile mâinilor (în special cele de la degetele mari, care se umflă și dor foarte rău uneori). Cum diversele alifii antireumatismale nu au dat rezultate mulțumitoare, am început după Crăciunul din 2015 tratamentul cu ArtroHelp Forte în regim de 2 pliculețe pe zi. Durerile resimțite înainte de tratament erau de așa manieră că mișcări simple (precum încheierea nasturilor, trasul fermoarului, cusutul sau scrisul) erau făcute cu multă greutate și durere. Acum sunt tare mulțumită că durerile și umflăturile articulațiilor s-au estompat aproape total, pot utiliza mâinile în condiții mulțumitoare și pot ieși din casă fără să mai folosesc corsetul pentru spate.
Mulțumesc ArtroHelp Forte!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină