După ArtroHelp Forte am un genunchi ca la 40 de ani

Ultima actualizare la 12 ianuarie 2017 . Categoria: Mărturii
Acest articol a fost citit de 1689 ori.

Mă numesc Dan Silvia, am 66 de ani și locuiesc în Constanța. În luna ianuarie 2015 a început să mă doară genunchiul drept din ce în ce mai rău, încât a trebuit să merg cu ajutorul unui baston.
În revista „Formula As“ am citit un articol în care se prezenta detaliat suplimentul alimentar ArtroHelp Forte. Am sunat la nr. 021.3000000 și am primit în 2 zile suplimentul.
Între timp medicul Vasile Oșean, care recomandă produsul ARTROHELP, mi l-a recomandat ulterior pentru problema mea.
Am consumat ArtroHelp Forte timp de 2 luni și jumătate, după care am fost la control la un medic ortoped. Dânsul mi-a examinat radiografia genunchiului și mi-a spus că am un genunchi „ca la 40 de ani“. Analizând fenomenul mi-am dat seama că autorul a fost ArtroHelp Forte.
Acum mă simt foarte bine, alerg zilnic (nu mă mai dor ligamentele și tendoanele), pot să fac orice mișcare doresc – și mă refer aici la membrele inferioare. Vă mulțumesc că existați!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină