Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa: O abordare integrativă în sănătatea articulațiilor

Ultima actualizare la 18 noiembrie 2014 . Categoria: Specialiști
Acest articol a fost citit de 4713 ori.
Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa: O abordare integrativă în sănătatea articulațiilor

Conferința Națională de Farmacie, 12-15 noiembrie 2014, București: Durerile articulare reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme pentru care persoane de toate vârstele trec pragul farmaciilor. Pe rafturile farmaciilor se găsesc numeroase produse destinate îngrijirii articulațiilor, piața produselor pentru articulații fiind una foarte mare. Îngrijirea articulațiilor a fost unul dintre subiectele abordate la Conferința de Națională de Farmacie, desfășurată la București în perioada 12-15 noiembrie 2014 și organizată sub egida Colegiului Farmaciștilor din România și Asociației Medicale Române. Pe parcursul a trei zile au fost expuse și dezbătute în plen actualități în practica farmaceutică, aceasta fiind de altfel tema generală a evenimentului.
Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa a adus în atenție suplimentele alimentare naturale destinate îngrijirii articulațiilor: „Suplimentele naturale – Perspective în sănătatea articulațiilor. O abordare integrativă multidirecțională“. În fața unei audiențe numeroase, reprezentate de farmaciști, asistenți de farmacie și studenți, distinsul Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa a oferit informații de actualitate în domeniul sănătății articulațiilor și a prezentat cele mai utilizate și studiate ingrediente naturale pentru îngrijirea articulațiilor: colagenul, glucozamina, condroitina, Boswellia. Harpagophytum. Simpozionul s-a încheiat cu prezentarea produsului ArtroHelp Forte, cel mai avansat produs pentru articulații de la Zenyth, produsul care reunește ingrediente de ultimă generație, 100% naturale și 100% active în menținerea sănătății articulațiilor.
Compania Zenyth a fost prezentă la acest eveniment, standul său fiind vizitat de numeroși participanți bucuroși să descopere produsele nou lansate și să afle informații pe care ulterior să le folosească în practica de zi cu zi.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă așteptăm și data viitoare!

Instrumente utile

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

  1. Chitic Maria spune:

    Buna ziua !Va rog frumos să-mi spuneți ,Artrohelp modifica hemoleucograma? Eu sufăr de leucopenie din cauza antiinflamatoarele si nu mai pot să-mi tratez bursita si spondiloza . Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus în pagină